Rebecca Leeuwenberg

Rebecca Leeuwenberg is sinds 2010 MfN-registermediator. Tot augustus 2014 werkte zij 15 jaar als toezichthouder Elektronisch Toezicht en trainer bij Reclassering Amsterdam. Om onpartijdigheid te kunnen waarborgen heeft zij haar contract bij de reclassering beëindigd. Sindsdien is zij werkzaam als zelfstandig MfN-registermediator, met als specialisatie mediation in straf-, familiezaken. Rebecca is aangesloten bij de vereniging Mediators in Strafzaken (VMSZ) en sinds 2022 bestuurslid bij de VMSZ. Tevens geaccrediteerd mediator voor de Nederlandse rechtbanken, CRKBO geregistreerd trainer en aangesloten bij de Raad van Rechtsbijstand.

Rebecca heeft als mediator in strafzaken een bijdrage geleverd vanaf de 1e pilots mediation in strafzaken bij de Rechtbank Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en wordt ingezet als (hoofd)mediator in strafzaken bij een aantal rechtbanken in Nederland.

In juni 2019 heeft zij haar diploma in ontvangst kunnen nemen als Master Interrogator en geeft trainingen bij externe organisatie en in PI’s (met PeterFaber Stichting en project ‘Werken aan je toekomst’) en is in 2019 het project implementeren MiS op Caribisch Nederland gestart.

www.leeuwenbergmediation.com