Elisabeth de Rosa

Elisabeth de Rosa, LLM, is een veelzijdige professional met een juridische achtergrond en een specialisatie in arbeids- en familiemediation. Vloeiend in meerdere talen, waaronder Italiaans, Frans, Nederlands en Engels, combineert Elisabeth haar taalvaardigheden met diepgaande kennis om doeltreffende communicatie en samenwerking te bevorderen.
Hoewel recentelijk begonnen met het opzetten van haar eigen mediationpraktijk, bouwt Elisabeth voort op jarenlange ervaring in consultancy en coaching. Als alumna van de Universiteit Leiden met een specialisatie in ondernemingsrecht, benadert ze conflicten met een unieke mix van analytische scherpzinnigheid en empathie.
Daarnaast heeft Elisabeth een breed scala aan certificaten verworven, van psychologie tot mindfulness, die bijdragen aan haar holistische aanpak. Ze blijft actief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied en is met name geïnteresseerd in de snijvlakken tussen mediation, coaching en neurowetenschap.Website EDR mediation & coaching