Casper Schouten

Casper Schouten is partner en mediator bij ReulingSchutte in Amsterdam. Casper heeft jarenlang in de advocatuur gewerkt, waarvan de laatste 17 jaar als (managing) partner bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam, en was aansluitend werkzaam in het bedrijfsleven als general counsel/vertrouwenspersoon bij een groot familiebedrijf in de bouw. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar ReulingSchutte als fulltime mediator.

Casper legt zich toe op zakelijke mediations op een breed terrein, waaronder: bouw en vastgoed, arbeid en samenwerking, complexe situaties binnen familiebedrijven, aandeelhouders, fusies, appartementsrechten, volkshuisvesting en huur bedrijfsruimte, projectontwikkeling,  commerciële contracten en overheden. Casper houdt zich ook bezig met het doen van vertrouwelijk onderzoek en het geven van bindend advies. Daarnaast is hij beschikbaar als onafhankelijk voorzitter bij complexe projecten en begeleidt hij het uitvoeringsproces.

Casper is een ervaren bestuurder en toezichthouder. Op dit moment is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van een woningcorporatie en lid van de RvT van het Texels Museum. Casper is geruime tijd actief geweest als kantonrechter – plaatsvervanger (arbeid/huur).

Reulingschutte.nl