Mirjam Fiselier

Mirjam Fiselier heeft 14 jaar ervaring als arbeidsmediator en is ruim 21 jaar arbeidsrechtadvocaat. Zij is partner bij DingemansVanderKind advocaten en mediators, een in arbeidsrecht gespecialiseerd kantoor in Amsterdam.

Mirjam houdt zich bezig met arbeidsrechtmediations in de meest brede zin van het woord. Hieronder vallen niet alleen de ‘klassieke’ arbeidsconflicten, maar ook conflicten op het gebied van medezeggenschap, conflicten binnen een bestuur, aandeelhouders of in een team. Zij doet groepsmediations, waarbij meer dan twee partijen betrokken zijn en treedt regelmatig als mediator op in internationale geschillen. Zij werkt veel met de online toepassingen in mediation. Vanwege haar ervaring als arbeidsrecht advocaat, voor zowel werkgevers als werknemers, heeft Mirjam een goed inzicht in conflicten in arbeidsrelaties, de belangen die hierbij een rol (kunnen) spelen, de knelpunten door hybride werken en de oplossingen die daarbij passen.

Mirjam is bestuurslid van de NVvMA en gastdocent voor de Master Arbeidsrecht van de Erasmus University Rotterdam op het onderwerp Arbeidsconflicten. Zij publiceert over mediation en aanverwante onderwerpen in het tijdschrift ArbeidsRecht en het Tijdschrift Conflicthantering.

www.nvvma.nl
www.dvdk.nl

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.