Liesbeth Begheijn

Liesbeth Begheijn werkt als adviseur bij het Rijksloket advies en bemiddeling arbeidszaken (RABA) en is MfN-registermediator en jurist.

“Ga in gesprek als je een conflict ervaart, hoe moeilijk dat soms ook lijkt.
Als leidinggevende binnen de Rijksoverheid kwam ik erachter hoe lastig het is om in gesprek te gaan met een medewerker als het even minder goed loopt. Aangezien ik wilde leren om op een effectievere manier met dergelijke situaties om te gaan, ben ik in 2002 gestart met de mediationopleiding met de gedachte dat mediationvaardigheden zowel binnen als buiten het werk van pas kunnen komen.

Sinds 2003 ben ik werkzaam op het terrein van conflicthantering binnen de Rijksoverheid, eerst als adviseur conflicthantering en mediator voor het project Versterking Conflicthantering bij het voormalige Ministerie van Justitie, daarna bij het Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties. Verder treed ik op als mediator bij het Ministerie van Defensie, geef trainingen op het terrein van conflicthantering en ben medewerker van het vakblad Nederlandse Mediation. Naast arbeidsconflicten heb ik mij gespecialiseerd in mediation in strafzaken.”

www.rabarijk.nl

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.