Ellen Goeman

Ellen Goeman werkt als adviseur bij het Rijksloket advies en bemiddeling arbeidszaken (RABA) en is MfN-registermediator en jurist.

“Is een juridische procedure werkelijk in het belang van partijen?
Dat dacht ik met enige regelmaat tijdens mijn werk als arbeidsjurist bij het voormalige Ministerie van Economische Zaken waar ik vanaf eind 1995 werkte. Vooral als ik tijdens een hoorzitting bij de personele bezwaarschriftenadviescommissie meemaakte hoe de messen werden geslepen. Na afloop van de zitting moesten medewerker en leidinggevende niet alleen letterlijk weer door één deur maar ook figuurlijk; meestal moesten ze weer met elkaar verder. Dat was voor mij de aanleiding om de mediationopleiding te volgen en vanaf 2007 ben ik MfN-registermediator.

Ik ben jarenlang als arbeidsjurist en mediator werkzaam geweest bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en heb als mediator ruime ervaring bij arbeidsgeschillen binnen de sector Rijk.

Als adviseur en mediator bij het RABA is het voor mij de uitdaging om met partijen de kanteling te maken van standpunten naar belangen.”

www.rabarijk.nl

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.