Bas (B.W.) Delleman MA LLM

 

Bas heeft ruim 21 jaar ervaring als registermediator en 25 jaar als trainer en organisatieadviseur. Daarvoor was hij werkzaam binnen de Nederlandse politie. Enkele jaren was hij voorzitter van de Vereniging van Opleiders in Mediation (VOiM), waarna hij in 2014 is verkozen tot de top drie ‘Mediator van het jaar’.

Bas studeerde bestuurskunde en sociale wetenschappen. Daarnaast volgde hij een masteropleiding Conflictmanagement en Generatief Leiderschap aan de Universiteit van Maastricht.

De interesses van Bas zijn conflict, leiderschap en samenwerking en de samenhang daartussen. Zijn drive is om zijn kennis en ervaring in te zetten, ter ondersteuning van anderen op hun ‘zoektocht’ conflicten te transformeren in een dialoog over verschillen en daarin hun eigen leiderschap op te nemen, zowel individueel als collectief. Hij heeft als mediator ervaring in het behandelen van arbeidsconflicten, bestuurlijke conflicten, conflicten op gebied van sociale en fiscale regelgeving als ook binnen familieconflicten en echtscheiding. Als conflictprofessional en organisatieadviseur werkt hij onder meer in het betaald voetbal, bij adviesbureaus, woningcorporaties en organisaties in zorg, welzijn en binnen de overheid. Vragen zijn daarbij gericht op vernieuwing en verbetering van samenwerking, leiderschap en de ontwikkeling van een constructieve conflictcultuur.

Bas is assessor voor Intop/de MfN.

www.caleidoscoop.nu

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.