Sprekers Mediationcongres 2021

 

Reinier (mr. R.F.B.) van Zutphen

Reinier van Zutphen is op 31 maart 2015 benoemd tot Nationale ombudsman, voor een periode van zes jaar. De Tweede Kamer heeft hem op 24 november 2020 herbenoemd. Op 1 april 2021 start hij zijn nieuwe ambtstermijn. Reinier van Zutphen is ook de Veteranenombudsman.

Lees meer

Sven (prof. dr. S.) Zebel

Sven Zebel is per 1 mei 2021 benoemd als bijzonder hoogleraar Mediation bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit. MfN en CvC zijn de instellende organisaties van de bijzondere leerstoel Mediation aan de Vrije Universiteit.

Lees meer

Coşkun (mr. C.) Çörüz

Coşkun Çörüz is voorzitter van het MfN-bestuur. In deze rol wil hij samen met de bij de MfN aangesloten verenigingen de publieke belangenbehartiging versterken, het mediationberoep verder ontwikkelen en mediation meer op de kaart zetten.

Lees meer

Judith (mr. J.H.) Simon-Emaus

Judith Simon-Emaus vervult de rol van directeur bij Mediatorsfederatie Nederland (MfN), specifiek voor de twee separate stichtingen met daarin het MfN-bureau & het MfN-register.

Lees meer

Ruben Maes

Ruben Maes is oprichter van Bureau &MAES en is strategisch adviseur voor bestuurders, directies en management van publieke organisaties.

Lees meer

Jakke (J.C.M.) Cloïn

Jakke Cloïn is in 1979 in Veghel geboren. Vanaf 2005 is hij afgestudeerd jurist en voormalig advocaat. Vanaf 2011 beoefent Jakke het vak van MfN-registermediator.

Lees meer

Bas (B.W.) Delleman MA LLM

Bas Delleman heeft ruim 21 jaar ervaring als registermediator en 25 jaar als trainer en organisatieadviseur. Daarvoor was hij werkzaam binnen de Nederlandse politie.

Lees meer

Marieke Zon

Marieke Zon is sinds 1992 advocaat en sinds 1998 mediator, gespecialiseerd in het familierecht. Zij is jarenlang docent geweest bij de vereniging FAS, , onder meer op het gebied van de schriftelijke kant van scheidingsmediation, beroepshouding en tuchtrecht.

Lees meer

Ellen Goeman

Ellen Goeman werkt als adviseur bij het Rijksloket advies en bemiddeling arbeidszaken (RABA) en is MfN-registermediator en jurist.

Lees meer

Fer (mr. F.P.M.) Kousen MDR

Fer Kousen werkt als adviseur bij het Rijksloket advies en bemiddeling arbeidszaken (RABA) en is MfN-registermediator en jurist.

Lees meer

Liesbeth Begheijn

Liesbeth Begheijn werkt als adviseur bij het Rijksloket advies en bemiddeling arbeidszaken (RABA) en is MfN-registermediator en jurist.

Lees meer

Jan-Paul Duijndam

Jan-Paul Duijndam is directeur van het Mediation Educatie Centrum. Jan-Paul is mediator voor het MKB en ondernemer pur sang. Naast mediationvaardigheden en -technieken leert hij mediators professioneel met hun beroepspraktijk om te gaan.

Lees meer

Barry Kouer

Barry Kouer is directeur van Honescon Praktijkgericht Ondernemen. Hij helpt ZZP’ers en MKB-ondernemers bij het verbeteren van ondernemersvaardigheden.

Lees meer

Jolanda Elferink

Jolanda Elferink (1972) is MfN-registermediator, coach en trainer en oprichter van het Utrechts Centrum voor Mediation. Zij is gespecialiseerd in arbeidsconflicten, familiekwesties en conflicten tussen burgers en overheid.

Lees meer

Dick (prof. mr. D.) Allewijn

Dick Allewijn (1952) is sinds 1999 MfN-registermediator en trainer. Van 2016 tot 2020 was hij bijzonder hoogleraar Mediation aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam.

Lees meer

Patricia Stoot

Patricia Stoot (1972) is sinds 2020 MfN-registermediator (specialisatie arbeidsmediation). Daarvoor was zij communicatie-adviseur, onder andere bij reorganisaties, fusies en overnames.

Lees meer

Dagmar Punter

Dagmar Punter is afgestudeerd in de Politicologie en voltooide daarna de master Conflict Resolution and Governance (2018) aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer

Mirjam Fiselier

Mirjam Fiselier heeft 14 jaar ervaring als arbeidsmediator en is ruim 21 jaar arbeidsrechtadvocaat. Zij is partner bij DingemansVanderKind advocaten en mediators.

Lees meer

Sanne Schreurs

Sanne Schreurs heeft 15 jaar ervaring als arbeidsmediator en was ruim 20 jaar arbeidsrechtadvocaat, verbonden aan DingemansVanderKind advocaten en mediators.

Lees meer

Willem (prof. dr. W.) van Rhenen

Prof. dr. Willem van Rhenen is hoogleraar Engagement & Productivity aan Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer

Jacques (mr. J. A. Th. M.) de Waart B.BA

Jacques de Waart is advocaat-mediator met meer dan 20 jaar full-time mediatorservaring in complexe situaties in binnen- en buitenland (kantoor De Waart Mediation & Training).

Lees meer

Eric (prof. dr. E.) Lancksweerdt

Eric Lancksweerdt is jurist. Op 1 augustus 1990 trad hij toe tot de Belgische Raad van State als magistraat (adjunct auditeur). Hij was meer dan 25 jaar magistraat in de Raad van State.

Lees meer

Jacobien Kleve

Jacobien Kleve (1963) is zelfstandig gevestigd MfN-registermediator sinds 2011. Daarbij is zij bestuurslid van de Vereniging Mediators bij de Overheid.

Lees meer

Rita Mulders

Rita Mulders (1954) is MfN-registermediator sinds 2011. Zij heeft 47 jaar bij de overheid gewerkt bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid, sector Politie.

Lees meer

Aaron Konijn MSc

Aaron is bestuurskundige en voormalig veiligheidsadviseur van de burgemeester van Amstelveen. In 2015 richtte hij AMK Consulting op.

Lees meer

Arian van Hoof

Arian heeft jarenlang in de zorg gewerkt als verpleegkundige, wijkverpleegkundige en indicatie-adviseur. In 2006 is ze voor de provincie Noord-Brabant gaan werken.

Lees meer

Gerard Elenga

Gerard Elenga is juridisch bestuurskundige en mede-initiatiefnemer/lid van de intergemeentelijke mediatorpool ZW-Drenthe/NW-Overijssel.

Lees meer

Eva Schutte

Eva is oprichter van ReulingSchutte, een kantoor in zakelijke mediation, en lid van het College van Beroep van de Stichting Tuchtrechtspraak Mediators.

Lees meer

Arthur de Kok

Arthur de Kok is notaris te Borne (OV) bij Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen.
Family geaccrediteerd mediator MfN.

Lees meer

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.