Sprekers Mediationcongres 2021

 

Reinier (mr. R.F.B.) van Zutphen

Reinier van Zutphen is op 31 maart 2015 benoemd tot Nationale ombudsman, voor een periode van zes jaar. De Tweede Kamer heeft hem op 24 november 2020 herbenoemd. Op 1 april 2021 start hij zijn nieuwe ambtstermijn. Reinier van Zutphen is ook de Veteranenombudsman.

Lees meer

Sven (prof. dr. S.) Zebel

Sven Zebel is per 1 mei 2021 benoemd als bijzonder hoogleraar Mediation bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit. MfN en CvC zijn de instellende organisaties van de bijzondere leerstoel Mediation aan de Vrije Universiteit.

Lees meer

Coşkun (mr. C.) Çörüz

Coşkun Çörüz is voorzitter van het MfN-bestuur. In deze rol wil hij samen met de bij de MfN aangesloten verenigingen de publieke belangenbehartiging versterken, het mediationberoep verder ontwikkelen en mediation meer op de kaart zetten.

Lees meer

Judith (mr. J.H.) Simon-Emaus

Judith Simon-Emaus vervult de rol van directeur bij Mediatorsfederatie Nederland (MfN), specifiek voor de twee separate stichtingen met daarin het MfN-bureau & het MfN-register.

Lees meer

Ruben Maes

Ruben Maes is oprichter van Bureau &MAES en is strategisch adviseur voor bestuurders, directies en management van publieke organisaties.

Lees meer

Jakke Cloïn

Jakke Cloïn is in 1979 in Veghel geboren. Vanaf 2005 is hij afgestudeerd jurist en sinds 2006 werkzaam als advocaat. Vanaf 2011 beoefent Jakke ook het vak van MfN-registermediator.

Lees meer

Bas (B.W.) Delleman MA LLM

Bas Delleman heeft ruim 21 jaar ervaring als registermediator en conflictprofessional en 25 jaar als trainer en organisatieadviseur.

Lees meer

Marieke Zon

Marieke Zon is sinds 1992 advocaat en sinds 1998 mediator, gespecialiseerd in het familierecht. Zij is jarenlang docent geweest bij de vereniging FAS, , onder meer op het gebied van de schriftelijke kant van scheidingsmediation, beroepshouding en tuchtrecht.

Lees meer

Ellen Goeman

Ellen Goeman werkt als adviseur bij het Rijksloket advies en bemiddeling arbeidszaken (RABA) en is MfN-registermediator en jurist.

Lees meer

Fer (mr. F.P.M.) Kousen MDR

Fer Kousen werkt als adviseur bij het Rijksloket advies en bemiddeling arbeidszaken (RABA) en is MfN-registermediator en jurist.

Lees meer

Liesbeth Begheijn

Liesbeth Begheijn werkt als adviseur bij het Rijksloket advies en bemiddeling arbeidszaken (RABA) en is MfN-registermediator en jurist.

Lees meer

Jean-Paul Duijndam

Jan-Paul Duijndam is directeur van het Mediation Educatie Centrum. Jan-Paul is mediator voor het MKB en ondernemer pur sang. Naast mediationvaardigheden en -technieken leert hij mediators professioneel met hun beroepspraktijk om te gaan.

Lees meer

Jolanda Elferink

Jolanda Elferink (1972) is MfN-registermediator, coach en trainer en oprichter van het Utrechts Centrum voor Mediation. Zij is gespecialiseerd in arbeidsconflicten, familiekwesties en conflicten tussen burgers en overheid.

Lees meer

Dick (prof. mr. D.) Allewijn

Dick Allewijn (1952) is sinds 1999 MfN-registermediator en trainer. Van 2016 tot 2020 was hij bijzonder hoogleraar Mediation aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam.

Lees meer

Patricia Stoot

Patricia Stoot (1972) is sinds 2020 MfN-registermediator (specialisatie arbeidsmediation). Daarvoor was zij communicatie-adviseur, onder andere bij reorganisaties, fusies en overnames.

Lees meer

Dagmar Punter

Dagmar Punter is afgestudeerd in de Politicologie en voltooide daarna de master Conflict Resolution and Governance (2018) aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.