Praktische informatie 2020

Deelnamekosten

  • Regulier tarief: € 145,- excl. btw
  • MfN-registermediators en leden van verenigingen die deelnemen aan de Mediatorsfederatie Nederland, te weten NIP, vFAS, NVvMA, VMN en VMO, betalen € 125,- excl. btw
  • Mediators in opleiding*: € 95,- excl. btw

*U bent een mediator in opleiding wanneer u op de congresdatum een MfN-geaccrediteerde basisopleiding mediation volgt.

Digitale Mediationplein

De verenigingen die deelnemen aan de Mediatorsfederatie Nederland, opleidingsinstituten en andere organisaties op het vlak van mediation presenteren hier hun actuele aanbod. Kom online langs en maak kennis.

Exposeren op het Mediationplein?

Wij bieden uw organisatie – ook bij deze online variant van het Mediationcongres – de gelegenheid zich te presenteren op het Mediationplein. Het Mediationplein is een LIVE EXPO waarbij met een video stream de stands bemensd worden en waarbij de exposant direct met één of meerdere bezoekers in gesprek kan gaan. U kunt uitleg geven over de producten en/of diensten van uw organisatie. Een promotiefilm afspelen behoort ook tot de mogelijkheden. We gaan er vanuit dat er aan deze online versie van het Mediationcongres zo’n 450/500 deelnemers zullen meedoen!
Uiteraard adviseren we u graag over de mogelijkheden om uw presentatie en deelname optimaal vorm te geven.

Interesse? Neem contact op met Nestas communicatie, Esther Rijken, (036) 530 77 13, e.rijken@nestas.nl

Annuleren

Annuleren is kosteloos mogelijk tot twee weken vóór het congres. Bij een latere annulering wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Bij annulering twee of minder dagen voor het congres brengen wij de volledige kosten in rekening. Een vervanger kan gebruik maken van uw aanmelding.

Inlichtingen

Nestas communicatie, Esther Rijken, (036) 530 77 13, e.rijken@nestas.nl

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.